Naverkoop

De reis begint nu echt! Zelfs na uw aankoop staan we natuurlijk klaar om u te helpen. We verzorgen onderhoud en reparaties, bandenwissels, carrosseriewerk en technische controles.

Carrosserie

Houd uw auto in perfecte staat! Ongevallen kunnen op elk moment gebeuren. Natuurlijk hopen we dat u nooit een ongeval zult hebben, maar dat is niet altijd te vermijden. Bij Alpine worden de schade aan uw auto snel en professioneel hersteld volgens de normen van de fabrikant.

In onze vestiging repareren we alle soorten autoschade, zowel voor particulieren als zakelijke klanten. We garanderen een uitzonderlijk niveau van veiligheid en kwaliteit voor uw voertuig na reparatie door het gebruik van originele onderdelen en merkspecifieke reparatiemethoden.

Indien gewenst, stellen wij een vervangwagen ter beschikking en regelen wij de afhandeling met uw verzekeraar. Zo kunt u zorgeloos weer de weg op.

Onderhoud en reparatie

Een goed onderhouden auto gaat langer mee en blijft in goede staat. Regelmatig onderhoud voorkomt ook extra kosten in termen van mogelijke reparaties. Alpine biedt professioneel onderhoud aan voor elke Alpine.

Wanneer moet u uw auto laten onderhouden? Om uw auto optimaal te onderhouden en uw veiligheid te waarborgen, raden wij u aan het onderhoudsschema te volgen dat in de handleiding wordt vermeld. Als het waarschuwingslampje op het dashboard brandt, is het raadzaam om uw auto te laten controleren. Onze experts staan voor u klaar om u te helpen.

Als u ervoor kiest om te wachten in onze comfortabele wachtruimte terwijl wij het onderhoud uitvoeren, kunt u genieten van een kopje koffie en gebruikmaken van onze gratis WiFi.

Banden

Alpine is blij u te helpen bij het vervangen van uw banden. We bieden een zeer ruime keuze, inclusief bekende merken zoals Michelin, Goodyear, Continental en Bridgestone, evenals een breed assortiment van betaalbare banden van andere merken. Dit alles tegen zeer competitieve prijzen.

Individuele banden of winterbandensets?

Bij Alpine kunt u kiezen tussen individuele banden of een complete set van 4 winterbanden op velgen.

Controle

Vraag ons om een controle van uw voertuig. We onderzoeken zorgvuldig de 10 vitale punten van uw auto tijdens een controle:

icon-list Remsysteem

icon-list Controle van het koelvloeistofniveau

icon-list Banden

icon-list Koelsysteem

icon-list Airconditioning

icon-list Verlichting

icon-list Ruitenwissers

icon-list Controle van het ruitensproeiervloeistofniveau

icon-list Voorruiten

icon-list Batterijstatus

icon-list Controle van het oliepeil

Technische keuring

Moet u uw auto laten keuren?

Bij Alpine controleren we alle cruciale punten van uw auto. Of het nu gaat om een periodieke inspectie of een specifieke technische inspectie, we zorgen ervoor dat u gerust bent voor de technische keuring.

Onze technische inspectie omvat het controleren van:

icon-list De kwaliteit van de uitlaat

icon-list Het algemene gedrag van de auto, de staat van de schokdempers en het chassis

icon-list De remmen

icon-list De algemene staat van de auto

icon-list De koplampen

icon-list De banden

Daarnaast nemen we ook de tijd om te controleren of alle noodzakelijke items aan boord zijn:

icon-list Een werkende brandblusser

icon-list Een fluorescerend veiligheidsvest

icon-list Een EHBO-kit

icon-list Een gevarendriehoek

Alpine centre
Marche-en-Famenne

Welkom bij uw Alpine Centre in Marche-en-Famenne, de eerste in Wallonië.

Ons team verwelkomt u graag in onze showroom om een unieke ervaring te beleven en kennis te maken met de Alpine A110.