Vanaf 110 000 €¹

A110 R

Biedt krachtige en plezierige sensaties tijdens het rijden, en garandeert een sensationele rijervaring.

EEN NIEUWE RADICALITEIT

Haal diep adem. Je handen omklemmen het stuur.

De motor gromt. De weg is steil en bochtig; de A110 R vraagt ​​niet meer om je ongekende sensaties te bieden. Lager, sneller, dynamischer met zijn scherpe chassis. Zijn Bleu Racing Mat-kleur dompelt je onder in de sportieve wereld van ons BWT Alpine F1® Team.

Je bent achter het stuur van de meest radicale Alpine.

DE KRACHT VAN KOOLSTOFVEZEL

Voorbumper, motorkap, zijpanelen, achtervleugel, diffuser, achterruit, speciale velgen… Koolstofvezel, een materiaal afkomstig uit de F1®, is alomtegenwoordig om je een radicaal lichtere A110 R te bieden. -34 kg* voor ultieme prestaties.

Rijden

Grand Touring-ervaring

Maximale snelheid

285 km/u

op het circuit

Gewicht

-34 kg

Leeggewicht in werkende staat²

Acceleratie

3,9 s

0 tot 100 km/u

A110 R FERNANDO ALONSO

EEN EXCLUSIEVE EDITIE

32 exemplaren voor de 32 overwinningen van de coureur in de Formule 1® tijdens zijn carrière.

De A110 R Fernando Alonso vertegenwoordigt de perfecte link tussen het circuit en de weg, tussen onze expertise in de F1, die van een legendarische coureur, en de behendigheid en precisie van Alpine. In deze ultieme versie is de specifieke afstelling van de ophanging, ontwikkeld door Fernando, onderworpen aan een exclusief octrooi, waardoor u dezelfde sensaties kunt ervaren, met dezelfde intensiteit als de coureur zelf. Dankzij deze innovatie kunt u zijn instellingen eenvoudig reproduceren.

En dat is nog niet alles: zowel het exterieur- als het interieurontwerp is ook in samenwerking met Fernando Alonso ontwikkeld, waardoor deze specifieke A110 R een sportwagen is die even radicaal, elegant en onderscheidend is.

Intérieur Alpine A110

Interieur

Het interieur is volledig bekleed met microvezel en de textiele banden van de deuropening herinneren u eraan dat deze auto gemaakt is om op het circuit te racen.

Siège Sabelt Track
N
Intérieur Alpine A110

Interieur

Het interieur is volledig bekleed met microvezel en de textiele banden van de deuropening herinneren u eraan dat deze auto gemaakt is om op het circuit te racen.

Gecombineerd brandstofverbruik WLTP 6,7 - 7,0 (l/100 km), CO2-uitstoot WLTP 152-158 (g/km)

¹Catalogusprijs inclusief btw ²Vergeleken met de A110 S met Aero Kit en zonder koolstofdak